Кіровоград: у лісопарковій зоні району Новомиколаївки відбувся рейд

Квітень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 2054 | Коментарі: 0

Наявність зелених насаджень у сучасних містах є справжньою цінністю для місцевих жителів. Але не усі приходять до лісу для пробіжок або піших прогулянок.

На жаль, незмінним атрибутом приходу весни залишаються численні багаття у лісопаркових зонах. Залишивши місце відпочинку та не загасивши тліюче вогнище, людина може спровокувати пожежу.

Аби попередити такі випадки, нагадати про відповідальне ставлення до навколишнього середовища, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями Кіровоградщини. 22 квітня працівники обласного Управління ДСНС спілкувалися з перехожими та відпочивальниками у лісопарковій зоні району Новомиколаївки м.Кіровограда.

Місцевим жителям нагадали про небезпечні наслідки необережності з вогнем – це може бути як знищення дерев, які вирощувалися не одне десятиріччя, матеріальні збитки або шкода будівлям, що розташовані поруч. Рятувальники нагадали як загасити пожежу на первинному етапі, та зазначили, якщо впоратися з вогнем не вдається – необхідно негайно повідомляти Службу порятунку за номером «101». Також кожному співрозмовнику було надано застережні листівки з правилами пожежної безпеки на території парків та лісів.

Аби прийдешні свята минули без надзвичайних подій, нагадуємо жителям області, що необхідно дотримуватися елементарних порад – розчищати місце для багаття від сухого гілля, ретельно заливати попелище водою та не залишати по собі сміття. Безпека залежить, у першу чергу, від вас самих!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool