Кіровоград: у гості до багатодітної родини

Травень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

У переддень травневих свят до багатодітної родини подружжя Дерев’янків, яке виховує дев’ятьох дітей завітали поважні гості – голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко та Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус.

Понад десять років Дерев’янки виконують найважливішу місію у суспільстві – виховують дітей. Вони були одними з перших, хто створив у Кіровограді будинок сімейного типу. Сьогодні це добротне обійстя, присадибна ділянка, але найголовніше – це діти, оточені справжньою батьківською увагою і турботою.
Разом із теплими словами Великодніх привітань Андрій Ніколаєнко з Олександром Саінсусом передали дітям багато подарунків: корзини з фруктами, солодощами, спортивний інвентар, розвиваючі ігри, літературу.
Під час спілківання з Володимиром і Аллою Дерев’янками, з’ясувалося, що подружжя має низку ідей, вартих втілення у життя та таких, що зможуть наповнити реальним змістои ініціативу і завдання Президента України щодо охоплення опікою і вихованням всіх дітей у родинах чи будинках сімейного типу. Перш за все, мова йде про вирішення проблеми житла для дітей, які виросли у будинках сімейного типу і стоять на порозі облаштування самостійного життя. Володимир Дерев’янко запропонував міській владі в якості експеремента допомогти таким дітям з виділенням земельних ділянок, де можна було б звести власне житло за безпосередньої участі батьків на кшталт реалізованого у Кіровограді пілотного проекту “Наш дім”. Родина Дерев’янків готова до такого експеременту, поряд з їхнім будинком навіть є гожа для цього незабудована земельна ділянка, проте її власник править за наділ непід’йомні кошти.
Міський голова Олександ Саінсус висловив готовність прийти на допомогу. Він пообіцяв, що міська влада розгляне можливість запропонувати землевласнику обмін ділянки на рівноцінну в іншому місці.
У свою чергу, діти Дерев’янків виявилися гостинними господарями і запросили поважних гостей у садочок до альтанки, де вони приготували святковий стіл з чаєм та ласощами.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool