Кіровоград: у дитячо - юнацьких клубах вшанують учасників бойових дій

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Триває підготовка заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про хід підготовки йшлося на нараді з педагогами-організаторами та керівниками секцій і гуртків ДЮКів, яку провела начальник відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна.
Як повідомила Людмила Дорохіна, у дитячо-юнацьких клубах відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради планується провести патріотичні виховні години та бесіди за участю членів Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану.
Крім того, відділ сім'ї та молоді спільно з Кіровоградською міською організацією Української Спілки ветеранів Афганістану вже здійснили обстеження могил воїнів-інтернаціоналістів на кладовищах міста з метою приведення могил до належного стану. Особливу увагу приділено могилам воїнів-інтернаціоналістів близькі родичі яких померли.
А 15 лютого 2014 року учнівська та студентська молодь візьме участь у покладанні квітів до меморіалу загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

за матеріалами, фото Ігоря Філпенка.

http://www.kr-rada.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool