Кіровоград: у Дендропарку відбулося відкриття новорічної ялинки (фото)

Грудень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 2837 | Коментарі: 0

22 грудня на центральній площі Дендропарку відбулося святкове відкриття Новорічної ялинки.

У цей день казковий настрій створювали Дід Мороз, Снігуронька та Сонячний зайчик, які розважали дітлахів іграми та цікавими конкурсами. Звичайно, не обійшлося без новорічних хороводів, віршиків під справжньою ялинкою та фото на згадку з головними героями свята: великим сніговиком та сяючими оленями. Зігрітись і дорослим, і дітям допомагав гостинний Самовар Самоварич, він пригощав усіх бажаючих гарячим ароматним чаєм.

Приємною подією для усіх присутніх стало підведення підсумків конкурсу «Краща новорічна іграшка», який вже традиційно проходить у Дендропарку кожної зими. У цьому році в конкурсі прийняли участь біля трьох десятків дитячих робіт. Автори найкращих іграшок отримали приємні призи від партнера конкурсу магазину м'яких іграшок та звичайно ж солодкі подарунки від організаторів конкурсу.
Підкріпили атмосферу новорічного настрою кіровоградські депутати Микола та Лариса Онул, Віталій Бєлов і Сергій Горбовський. Для дітей своїх округів, а їх більше двох тисяч, вони підготували новорічні солодкі подарунки. Не залишились без уваги депутатів і маленькі гості Дендропарку з інших районів міста. Крім гарного настрою та яскравих вражень, усі вони отримали подарункові набори цукерок з новорічними привітаннями. Незвичайним для дітей мікрорайону Попова-Пацаєва виявилось привітання від Лариси Онул. Кожен маленький мешканець її округу отримав новорічний пакунок солодощів з рук справжнісінького Діда Мороза, який протягом декількох днів зустрічав дітей у приймальні депутата.

Продовжуючи традицію минулих років та піклуючись про цікаве дозвілля кіровоградських дітей, Дендропарк приготував яскраву новорічну програму та безліч сюрпризів для дітлахів різного віку. Протягом цілого місяця кожної неділі біля головної ялинки Дендропарку на дітей чекатимуть веселі конкурси, ігри та новорічні пригоди з казковими персонажами.

Кіровоград: у Дендропарку відбулося відкриття новорічної ялинки (фото)

Кіровоград: у Дендропарку відбулося відкриття новорічної ялинки (фото)

Прес-служба Дендропарк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool