Кіровоград: у боржників почали вилучати майно

Травень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1735 | Коментарі: 0

У рамках проведення заходів по примусовому стягненню заборгованості за послуги теплопостачання 19 травня 2016 року працівниками ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» спільно із представниками відділу державної виконавчої служби Ленінського районного управління юстиції м. Кіровограда було проведено виїзд за місцем розташування боржника підприємства ТОВ «Кіровоградський обласний центр післядипломного навчання працівників АПК » для проведення виконавчих дій для опису та арешту майна.

 

 

Зокрема, у юридичної особи, загальна сума боргу якого (з урахуванням штрафних санкцій ) складає понад 100,000 грн., описано та накладено арешт на офісну техніку .

Також державним виконавцем зобов’язано керівника установи надати правовстановлюючі документи на виявлені будівлі і споруди цілісного майнового комплексу, які теж будуть включені до акта опису і арешту майна для погашення заборгованості перед ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool