Кіровоград: у бібліотеці відбувся день саморобок

Березень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

15 березня в бібліотеці-філії № 4 відбувся день саморобок - «Твори! Відгадуй! Спробуй!», на який були запрошені учні 2«Б» класу НВО № 32.

Бібліотекарі провели для дітей майстер-клас з виготовлення незвичайного торта з картону. Учні з великим задоволенням поринули в мистецтво створення торта. Кожна дитина робила свій шматочок, вклавши в нього творчу фантазію та індивідуальність. Коли всі шматочки були зроблені та прикрашені, учні склали їх в один великий гарний торт-побажання.

Немає нічого кращого, ніж подарунок, зроблений з душею, власноруч. Такий дарунок найцінніший. Вироби з паперу - це простір для дитячої творчості, і саме бібліотека під час проведення творчих заходів допомагає дитині в розвитку її індивідуальності і креативності мислення.
Н. Місаєва
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool