Кіровоград: у бібліотеці оформлена книжкова виставка

Червень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

У день прийняття Конституції України 28 червня 1996 року українці щиро сподівалися, що закріплені цим надзвичайно важливим документом статті стануть реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави, які, гарантуючи громадянам України загальновизнані права і свободи, закріплять ідеали справедливості та рівності.

Чи став Основний Закон держави гарантом незалежності і соборності України, чи завжди дотримуються усі норми та положення закону, чи створені усі належні умови для самореалізації особистості, чи потребує Конституція змін - на ці та інші актуальні теми дискутували учасники правової панорами «Вивчати право – не забувати про обов’язок», що відбулася 26 червня у бібліотеці-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи ( вул. Яновського,60).
До визначної дати у бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Конституція України: минуле і сьогодення», що ознайомила з історичними віхами прийняття Основного Закону держави.
Учасники заходу висловили щиру надію та віру у реальне втілення конституційних прав і свобод, консолідацію нашого суспільства, зміцнення добробуту своїх родин, що неодмінно забезпечить успішний демократичний та правовий розвиток нашої славної України.

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool