Кіровоград: творча зустріч із київськими колегами

Лютий 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Сьогодні в Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок відбулася творча зустріч з керівником і актором Київського приватного театру ляльок «Равлик» - Юрієм Тітаровим.

Завітав актор на запрошення адміністрації театру. І не сам, а зі своєю авторською виставою «Пригоди маленького автомобільчика», яку вже близько десяти років разом з дружиною успішно представляє на різних сценічних майданчиках України і Європи.
Це чудова сучасна історія, яка в ігровій формі навчає дітей правилам дорожнього руху. Над створенням вистави разом з Юрієм працювали відомі в Україні майстри – художник-лялькар Віктор Нікітін і композитор Юрій Шевченко. Діти дуже гарно сприймають правила з вуст сценічних персонажів і адекватно реагують на результат їх порушення казковими героями.
Знаючи вимоги виховних і навчальних програм щодо ознайомлення дітей з правилами безпеки життєдіяльності та дорожнього руху, а також постійні запити вихователів і вчителів, кіровоградські лялькарі, не знайшовши кращого літературного матеріалу, вирішили звернутися до київських колег і внести свою частку у виховний процес, здійснивши постановку тематичної вистави про маленького Жужика. Сьогоднішній показ саме мав на меті ознайомити митців з матеріалом для подальшої творчої співпраці.
Вистава усім сподобалася. Тож після з’ясування необхідних технічних складових, колектив розпочне роботу над виготовленням матеріальної частини. Як завірив головний режисер театру, заслужений артист України Анатолій Поляк, така вистава посяде гідне місце у репертуарі кіровоградських лялькарів і стане гарним і дієвим засобом у навчанні та вихованні малечі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool