Кіровоград: цього року школи міста закінчують 1312 випускників

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

29 травня у всіх кіровоградських школах рівно о 8.30 пролунає останній дзвоник. А о 8.45 всі учні обласного центру виконають Державний Гімн України. На цьому навчальний 2014-2015 рік у Кіровограді буде офіційно завершений.

Начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко відзначила під час прес – конференції, що загалом рік був достатньо складним, як для учнів, так і для всієї міської системи освіти. Попри все кіровоградські заклади освіти вийшли на фінішну пряму з хорошими результатами.
За інформацією Лариси Костенко, цього року школи обласного центру закінчують 1312 випускників. Фактично всі вони заявили про проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Попердньо, на медалі різного гатунку претендували 140 одинадцятикласників. Тестування з української мови підтвердили обгрунтованість таких сподівань для 118 учнів, з яких 71 випускник розраховують на “золото” і 47 – на “срібло”.
Довгоочікувані випускні вечори відбудуться 30-31 травня, а вже традиційне свято вшанування медалістів на площі перед міською радою – 30 травня, попередньо о 9.00.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool