Кіровоград: «Тривожна» кнопка ДСО допомогла затримати зловмисника

Лютий 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Ним виявився 26-річний житель одного з районів області – підозрюваний у скоєнні крадіжки.

У вечірній час до пульту централізованого спостереження ДСО надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки, встановленої на об’єкті в одному з районів міста Кіровограда.
Наряд батальйону міліції охорони, отримавши повідомлення, за лічені хвилини прибув за вказаною адресою. Оглянувши прилеглу територію та приміщення правоохоронці затримали чоловіка, який намагався сховатися всередині будівлі.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний мешканець одного із районів області, який перебував у розшуку за підозрою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України - крадіжка. По даному факту проводиться перевірка.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool