Кіровоград: триває акція «Чисте місто»

Квітень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

11 квітня в рамках акції «Чисте місто» всі працівники КРЕПу № 6 наводили благоустрій на проспекті Перемоги, 6 та вулиці Поповича.

За зиму на проспекті Перемоги мешканці прилеглих багатоповерхівок створили справжнє стихійне сміттєзвалище і саме його було вирішено ліквідувати, зазначила начальник КРЕПу № 6 Світлана Ковальова. Також працівники КРЕПу прибрали і територію по вулиці Поповича біля тунелю.
Зібране сміття відразу ж навантажувалось на автомобіль і вивозилось на сміттєзвалище, яке в період акції “Чисте місто” приймає його безкоштовно. Із транспортом комунальникам допомогли депутати Кіровоградської міської ради Роман Розгачов і Ігор Голофаєв.
Світлана Ковальова повідомила, що в період загальноміського місячника з благоустрою території заплановано ще багато роботи: це і фарбування дитячих майданчиків та газопроводу, прибирання території біля будинків, побілка дерев, бордюрів та інше. Начальник КРЕПу висловила також побажання, щоб до прибирання прибудинкових територій активніше долучалися мешканці мікрорайону, адже в тому, що після зими з під снігу у подвір’ях з’я вилися “підсніжники” сміття доклали руку і жителі місцевих багатоповерхівок. Світлана Ковальова переконана, що спільними зусиллями мікрорайон Ковалівський все – таки перетвориться у найквітучіший куточок міста.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool