Кіровоград: товариство сліпих відзначило своє 30-річчя (ФОТО)

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

13 листопада в приміщенні Кіровоградської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня сліпих та 30-ї річниці утворення Кіровоградської обласної організації Українського товариства сліпих.

Членів товариства привітали міський голова Олександр Саінсус разом зі своїм Вадимом Дригою та начальником відділу соціальної підтримки населення Юлією Вовк.
Олександр Саінсус побажав усім здоров’я, благополуччя та вручив голові Кіровоградської обласної організації УТОС Борису Батєхіну вітільну адресу, цінний подарунок та квіти.
Відповідно до рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради міський голова також вручив матеріальну допомогу 15 членам Кіровоградської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: товариство сліпих відзначило своє 30-річчя (ФОТО)

Кіровоград: товариство сліпих відзначило своє 30-річчя (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool