Кіровоград: територіальна оборона зібралась в центрі міста (ФОТО)

Вересень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 2120 | Коментарі: 0

6 вересня  у Кіровограді за ініціативою представників окремої роти 17 батальйону територіальної оборони відбулися громадські збори.Заходи проводилися на площі ім. Героїв Майдану.

Представники територіальної оборони провели обговорення подальших дій громадських організацій, політичних партій та об'єднань Кіровоградської області з приводу майбутніх місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Під час виступів було зазначено, що всі присутні зібралися на площу для обговорення подальших спільних дій громадських організацій, політичних партій та об'єднань Кіровоградської області на майбутніх місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Під час зборів було запропоновано переговорити з усіма керівниками політичних партій, громадських організацій та об’єднань всіх проукраїнських сил Кіровограда про висування одного єдиного кандидата на посаду мера міста.

Також одним з питань зборів було питання про створення координаційної ради політичних партій та громадських організацій міста, які будуть приймати участь у виборчої компанії, для координації дій і взаємодії. Координаційна рада буде обирати свого керівника, після чого керівник та члени координаційної ради повинні працювати над кандидатурою міського голови.

Пенсіонери йдуть на мітинг

 Кіровоград: територіальна оборона зібралась в центрі міста 

Кіровоград: територіальна оборона зібралась в центрі міста

Кіровоград: територіальна оборона зібралась в центрі міста

Кіровоград: територіальна оборона зібралась в центрі міста

Кіровоград: територіальна оборона зібралась в центрі міста

Голова Кіровоградської обласної громадської організації «Союз Чорнобиль України» О.Неділько зачитав присутнім звернення до мешканців міста Кіровограда і Кіровоградської області

Звернення до мешканців міста Кіровограда і Кіровоградської області

Останнім часом з боку Уряду України збільшилась кількість законодавчих ініціатив (реформ), які мають антисоціальну направленість, які знаходять підтримку в Парламенті та схвалюються Президентом України, які призводять до погіршення матеріального стану Захисників Вітчизни та до фактично фізичного їх вимирання, через фінансову неможливість отримати повноцінну медичну допомогу, через зростання цін на товари і тарифів на комунальні послуги, через невиконання чинного українського законодавства та неможливість навіть у судових органах захистити свої конституційні, соціальні чи пенсійні права, через невиконання рішень суду, які підписані ІМЕНЕМ УКРАЇНИ та набрали законної сили, через проведення політики, направленої на байдужість та забуття подвигу Ветеранів війни і праці, воїнів - інтернаціоналістів, ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та всіх без винятку осіб, які зі зброєю в руках захищали нашу країну у різні часи, які відбудовували її у повоєнний час та розвивали її економіку.
"Героїв не буває вчорашніх або сьогоднішніх".
Невже за цю антинародну політику та щоб одних олігархів змінити іншими віддала своє життя небесна сотня під час Революції гідності?
Невже сьогодні гинуть діти заради того щоб їхні батьки, як жебраки, стояли в чергах за субсидією або помирали з голоду та від хвороб через відсутність коштів на харчування чи лікування?
Ми вважаємо, що ініціаторами та виконавцями дій, направлених на знищення власного народу є провладні партії "Народний фронт" і Блок Петра Порошенка «Солідарність». А співучасниками геноциду Захисників Вітчизни є всі політичні партії, які підтримували і підтримують прийняття антисоціальних законів та які у будь який спосіб підтримують вищезазначені партії чи об'єднуються з ними, щоб спільними зусиллями залишитись при владі.
Ми не ставимо за мету обмежувати законні права громадян на вільне волевиявлення. Кожен має право вільно обирати ту чи іншу політичну партію, але громадські організації, що нижче підписались, звертаються до всіх мешканців міста Кіровограда і Кіровоградської області: "Не підтримуйте на виборах політичні партії "Народний фронт", Блок Петра Порошенка «Солідарність», та всі інші партії, які будуть з ними об'єднуватись, а також представників від цих партій."
У всіх політичних партій є час до виборів домовитись між собою (якщо не вмієте домовлятись, нічого йти в політику) і переглянути своє відношення до свого народу. А саме, скасувати антисоціальні закони та привести Закони України і постанови Кабінету міністрів України у відповідність до Конституції України.
У іншому випадку, згідно статті 5 Конституції України, народ України в черговий раз перегляне своє відношення до партій.

Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Після прочитаного тексту звернення О.Недільком, учасники АТО, представники добровольчих та територіальних батальйонів, члени громадської ради ВО «Майдан», члени громадського руху «Громадський контроль» не погодилися з даною трактовкою звернення.

Було зазначено, що яка українська влада не є поганою, але ж в даному випадку потрібно згортуватися біля неї для вирішення пріоритетної мети – закінчення бойових дій та повернення території Східної України.
Після чого не прийшовши до загального рішення учасники зборів вирішили зустрітися для обговорення даних питань на наступному тижні.

Дмитро Бивалий, фото автора.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool