Кіровоград: теплопостачання 348 житлових будинків відновлене

Листопад 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Під час ремонтної компанії 2013 року, підприємство «Теплоенергетик» провело заміну 3500 метрів трубопроводів.

Та при загальній дожині трубопроводів понад 140 км. цього недостатньо для цілком стабільного і безперебійного функціонування підприємства. Директор Сергій Кравченко вже неодноразово наголошував на вкрай складному становищі теплових мереж в цілому, акцентуючи на просто катастрофічному стані трубопроводів по вул.Гагаріна та Київській. 24 листопада 2013 року стався черговий серйозний порив на одній із теплових магістралей по вул. Чигиринській. Аварія сталась на трубопроводі ø 800 мм через який постачається тепло абонентам, що знаходяться на вулицях Маланюка, Єгорова, Гагаріна, Медведєва. Через високий тиск в трубопроводі довелось відключити більш ніж 348 об'єктів, які отримують послугу теплопостачання від КП «Теплоенергетик». З огляду на складність ситуації було задіяно 2 аварійно-ремонтні бригади та 9 одиниць спеціальної техніки. Станом на 17.00 26 листопада ремонтно-відновлювальні роботи на трубопроводі по по вул. Чигиринській завершені і теплопостачання відновлене. «Ми приносимо вибачення нашим абонентам через ці тимчасові незручності, які стались в результаті виникнення позаштатної ситуації», - каже директор КП «Теплоенергетик».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool