Кіровоград: тепер заступників міського голови будуть призначати по-новому

Травень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 травня, позачергова 37 сесія Кіровоградської міськоїх ради внесла зміни до свого регламенту. Прийняті зміни стосуються порядку призначення заступників міського голови та керуючого справами виконкому.

Відповідно до прийнятого рішення, перший заступник міського голови, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих оргаів ради, керуючий справами виконавчого комітету затверджуються на своїй посаді рішенням міської ради за пропозицією міського голови, постійних комісій, депутатських фракцій чи груп, депутатів, виконавчого комітету міської ради та загальних зборів громадян. Ці ж суб’єкти мають право вносити пропозиції на розгляд ради щодо дострокового припинення повноважень заступників міського голови та керуючого справами.
Минула редакція Регламенту Кіровоградської міської ради давала право внесення кандидатур на зазначені посади виключно міському голові.
 

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool