Кіровоград: телефонна лінія УМВС «Громадянська позиція» працює цілодобово

Грудень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Більше року тому в УМВС України в Кіровоградській області розпочала роботу єдина для всіх органів внутрішніх справ регіону цілодобова телефонна лінія – "Громадянська позиція". Протягом 2012 року на гарячу лінію вже надійшло близько тисячі повідомлень.

Працівники міліції нагадують жителям області, що вони можуть звертатися за номером 0-800-509-102 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів) із повідомленнями про адміністративні чи кримінальні правопорушення та інші події, а також про неправомірні дії правоохоронців.  Крім того, громадяни мають можливість надати конструктивні пропозиції щодо вжиття заходів, спрямованих на покращення правопорядку на території будь-якого населеного пункту Кіровоградщини.
Кожне повідомлення розглядається начальником УМВС в області особисто.
Головна мета роботи гарячої лінії – забезпечення ефективного зворотнього зв’язку з населенням. Тож не залишайтеся байдужими, телефонуйте.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool