Кіровоград: театр ляльок зустрічає друзів

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

Щоосені, у вересні, починаючи з 2010 року, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, в рамках Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», проводить міні-фестиваль театрів ляльок.

Цього разу на кіровоградській сцені, крім своїх лялькарів, вистави для дітей покажуть колективи з Черкас, Запоріжжя, Кривого Рогу та Донецька. Протягом п’яти днів малеча познайомиться з витівками «Мишеняти Мицика» (24.09 о 13.30), кумедними «Пригодами трьох поросят» (25.09 о 12.00), настановами мудрого «Їжачка-хитрячка» (25.09 о 14.00), неймовірними випробуваннями для маленького «Івасика-Телесика» (27.09 о 12.00) і дружньою взаємодією дівчинки Катрусі та добрих звірів у «Казці-ланцюжку» (28.09 о 12.00).
Крім стаціонарних заходів, кіровоградські лялькарі підготували виставу для дітей «Вовченя з казкової торби» В.Гольцова, якою порадують гостей Свята 27 вересня о 10.00 на Хуторі Надія.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool