Кіровоград: театр ляльок відкриває 75-й театральний сезон

Вересень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок відкриває 75-й театральний сезон і запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

07 вересня – «Троє поросят і сірий Вовк» С.Міхалков
Рекомендований вік для перегляду – з 4 років

Повчальна казка про кумедних братів-поросят. Добре живеться їм на лісовій галявинці. Яскраве літнє сонечко лагідно пригріває, і навіть сірий Вовк не займає, вичікуючи, доки малеча підросте. Та незабаром настають холоди, і найрозумніший з братів, не знайшовши підтримки, сам будує собі справжній цегляний будиночок.
Завдяки подальшим подіям, які розгортаються у виставі, глядачі розуміють цінність взаємодопомоги і відповідального ставлення до кожної справи.

08 вересня – «Курочка Ряба»» Р.Качанов
Рекомендований вік для перегляду – з 5 років

Весела інтерпретація відомої народної казки про справжні людські цінності, у якій на перший план вийшли кумедні стосунки Діда і Баби, що дуже «турбувалися» один про одного і наробили немало шкоди, намагаючись розбити золоте яєчко, яке одного разу знесла їм єдина годувальниця - Курочка Ряба.
Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool