Кіровоград: тарифи на послуги з вивезення сміття

Грудень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Тарифи на послуги з вивезення побутових відходів у Кіровограді, що надаються двома підприємствами ТОВ “КАТП – 1128” і ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” до 1 квітня 2015 року залишаться незмінними.

Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Кіровоградської міської ради. Мешканці міста сплачуватимуть, як і раніше, за послуги цих двох підприємств – 8,41 грн. з особи у приватному секторі і 4,24 грн. у багатоквартирних будинках. Керівники ТОВ “КАТП – 1128” і ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” очікували щоправда від виконкому дещо іншого рішення. Вони розраховували на поетапне збільшення тарифу з виходом у вересні 2015 року на рівні 10,27/7,16 і 10,11 /7,20 відповідно. У свою чергу, секретар міської ради Іван Марковський відзначив, що обидва підприємства, які зайшли на ринок сміттєпереробки у Кіпровограді у 2009 році, брали на себе зобов’язання розвитку і модернізації полігону для захоронення побутових відходів. Але ні роздільний збір сміття, ні лінія по сортуванню відходів, ні сміттєпереробний завод в обласному центрі так і не з’явилися. Тому виконком дає керівникам підприємств час до 1 квітня наступного року, щоб вони спільно із засновниками запропонували нову стратегію розвитку системи збору і захоронення побутових відходів у Кіровограді із чітким графіком її впровадження і фінансування. Тільки після цього може йти мова про перегляд тарифів, наголосив Іван Марковський.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool