Кіровоград: тариф на проїзд може знизитися?

Квітень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Зниження вартості проїзду у громадському транспорті Кіровограда обговорювалося сьогодні, 1 квітня, на нараді секретаря міської ради Івана Марковського з керівниками траснпортних підприємств обласного центру.

Профільний заступник міського голови Сергій Васильченко, який взяв участь у нараді, відзначив, що 31 березня відбулося засідання НКРЕ на якому, зокрема, було прийняте рішення про встановлення граничного рівеня ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання. Із сьогоднішнього дня ціни на газ-метан знизилися на заправках міста Кіровограда в середньому на дві гривні. Одночасно стабілізувалася ціна і на дизельне паливо.
Така ситуація на ринку паливо – мастильних матеріалів дала всі підстави міській владі звернутися до перевізників з пропозицією повернутися до перегляду тарифів на проїзд у громадському транспорті Кіровограда в сторону їх зменшення. За результатами наради досягнута домовленість, що найближчими днями усі транспортні підприємства подадуть свої розрахунки, які врахують зниження вартості пального, повідомив Сергій Васильченко.
Відповідно на наступному тижні, максимум через тиждень, виконавчий комітет міської ради зможе прийняти рішення про нову вартість проїзду в маршрутках обласного центру. Попередньо можна говорити, що тариф на проїзд може знизитися до 3,50 гривень, припустив Сергій Васильченко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool