Кіровоград: «Свято в кожен двір» пройде на дитячих майданчиках по вулицях Хабаровській та Гагаріна

Травень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Минулого року за ініціативи депутата обласної ради Олександра Шаталова в Кіровограді почали з’являтися дитячі ігрові майданчики.

Завдяки цьому юні мешканці різних мікрорайонів отримали можливість проводити вільний час цікаво і корисно для власного розвитку. А головне – робити це абсолютно безкоштовно, оскільки турботи по встановленню місць для активного відпочинку взяли на себе депутатський корпус із представниками соціально відповідального бізнесу.
Під час відкриття ігрових майданчиків для дітей організатори влаштовують веселі свята саме в їхньому дворі: зі спортивними конкурсами, майстер-класами з рукоділля, показами мод та виступами художніх колективів з обласного центру дитячо-юнацької творчості. Акція отримала назву «Свято в кожен двір». Її ініціатором також став Олександр Шаталов, який пообіцяв дітям: якщо вони дбайливо ставитимуться до майна і збережуть ігровий майданчик, у подарунок отримають нові елементи для ігор і занять спортом.
Так і сталося, як було обіцяно. Зокрема, на вулиці Героїв Сталінграда, 22 чудовим доповненням до вже існуючого майданчика стали новий лабіринт для рухливих ігор та лавочки для відпочинку. Мешканці власними силами створили футбольний майданчик, що свідчить про їхню зацікавленість у підтримці здорового способу життя. У Мікрорайоні Кущівка, на вулиці Свердлова, відбулося велелюдне свято на ігровому майданчику, який також доповнили цікаві складові.
- Увага до потреб наймолодших громадян залишається одним із пріоритетів влади. Ми плануємо й надалі продовження співпраці з мешканцями Кіровограда. Зайдемо в кожен мікрорайон, уже склали графік відкриття десяти майданчиків, підготували запрошення й цікаву розважальну програму, - каже керівник громадської приймальні Кіровоградської обласної організації Партії регіонів Ольга Анашкіна. – Але оголошувати всі дати не будемо, нехай це буде сюрпризом для дітлахів та їхніх батьків.
31 травня запрошуємо хлопчиків, дівчаток, їхніх друзів та рідних на «Свято у кожен двір» по вулиці Хабаровській, 5. Початок о 16.00. Дійство проходитиме за підтримки депутата обласної ради Олександра Шаталова та депутата Кіровоградської міської ради Олександра Шамардіна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool