Кіровоград: свято спорту у ЗОШ-6

Квітень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Олімпійський день здоров’я пройшов у спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6.

Свято спорту з нагоди святкування Всесвітнього дня здоров’я і Міжнародного Дня Спорту заради Розвитку та Миру підготували та провели для дітей спільними зусиллями відділ фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, відділення НОК України в Кіровоградській області та міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», під Патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.
Учнів 5-7-х класів привітав один із найтитулованіших спортсменів області – заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, триразовий чемпіон світу, учасник XXVI літніх Олімпійських ігор (Атланта, США, 1996 р.), срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор (Сідней, Австралія, 2000 р.), почесний громадянин міста Кіровограда Олександр Симоненко.
Відомий атлет розповів школярам про своє спортивне життя та відповів на їх запитання. Після спілкування юні учасники зустрічі продемонстрували свою спритність у футбольних і баскетбольних вправах, стрибках на скакалці, дартсі та вправах із обручем.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool