Кіровоград: свято морозива

Липень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

29 червня, до Дня молоді у парку культури та відпочинку «Ковалівський» відбулося чудове свято.

Відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з торговою маркою «Рудь» провели загальноміську концертно-розважальну програму «Свято морозива». Незважаючи на дощову погоду, свято зібрало велику кількість прихильників. Веселі ігри, безпрограшні лотерея, цікаві конкурси, боді-арт та веселі клоуни надовго запам’ятаються маленьким кіровоградцям. 

Талановита молодь продемонструвала свої таланти на літній сцені парку, позмагалася зі стрітворкауту на спортивному майданчику та прийняли участь у «фотосхватці». Переможці спортивних змагань та «фотосхватки» нагороджені грамотами та дипломами відділом сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради. Окрім цього, різноманітне та смачне морозиво задовольнило смаки усіх присутніх.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool