Кіровоград: святкуємо разом з бібліотекою День студента!

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

«14 листопада о 13.00 стань учасником веселої та креативної акції «Святкуємо разом з бібліотекою День студента!» - закликає усіх Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка.

Студентська пора - найяскравіший час в житті мабуть кожного з нас. Це - нові знайомства і друзі, лекції і сесії, життя в гуртожитку і кумедні пригоди, цікавий відпочинок і дипломні роботи до ранку, незабутні викладачі і прогуляні пари… Спогади про студентське життя ще не раз теплою хвилею огорнуть людину, якій пощастило бути студентом… День студента – це особливе та бажане свято як для молоді, так і для юнацької бібліотеки.
Гарантуємо, що кожен в цей день знайде щось цікаве для себе, адже програма заходу різнопланова.
Хочеш стати активним вболівальником, отримати святковий настрій, позитивні емоції, призи, й просто подрайвувати - завітай на конкурсну програму «Студентський феєрверк». Початок о 13.00 (ІІ поверх).
Учасники конкурсної програми - студенти: Державного вищого навчального закладу «Кіровоградський будівельний коледж»; Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна; Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету; Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка; Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.
Не пропустить можливість підтримати улюблений навчальний заклад!
 Якщо Ваше захоплення читання або потрібна література для навчання – познайомся з книжковою виставкою – інсталяцією «Хто знання має, той мур зламає!», яка працюватиме у відділі абонементу (І поверх).
За умовним бібліотечним парканом розгорнеться справжній палац знань. Граніт науки видається безкоштовно! Особливо допитливі зможуть вивчити десять заповідей справжнього студента!
 За наявності читацького та студентського квитків - гарантовано отримай «Дисконтну картку студента», яка дає унікальну можливість - знижки на товари та послуги в освітніх, юридичних, торгових, розважальних та культурних закладах (ІІ поверх сектор соціокультурної діяльності).
 Напиши свої вітання та побажання на «Паркані привітань» (фойє бібліотеки).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool