Кіровоград: святковий калейдоскоп у бібліотеці

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

На святковий калейдоскоп «Ми – майбутнє України» до бібліотеки-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці літнього пришкільного оздоровчого табору навчально-виховного об’єднання №32.

Працівники бібліотеки привітали малечу з настанням такого довгоочікуваного літа – пори канікул, відпочинку та розваг, а також зі світом, яке 1 червня відзначається у всьому світі – Міжнародним днем захисту дітей.
Бібліотекарі розповіли про історію походження свята, ознайомили з основними принципами Декларації прав дитини. Викликала цікавість у дітей і дорослих книжкова виставка «Веселковий світ дитинства», оформлена у читальному залі.
Відповідаючи на питання правової казкової вікторини, діти пригадували основні положення Конвенції про захист прав дітей та визначали, які права казкового героя були порушені у тій чи іншій казці. Мультсалон запросив дітлахів переглянути улюблені мультфільми, а взявши участь у конкурсі дитячого малюнку на асфальті «Мій світ», діти поринули у кольоровий світ безмежної уяви, фантазії та творчості.
Працівники бібліотеки, намагаючись створити дітям гарне свято, закликали усіх дорослих не тільки сьогодні, а й кожного дня приділяти дітям підвищену увагу, бо наші діти – то найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Інформацію підготувала Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool