Кіровоград: святкова мозаїка

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
3 червня до Міжнародного дня захисту дітей колектив бібліотеки-філії № 8 провів святкову мозаїку «Берег дитинства – світла надія» з учнями початкових класів пришкільного дитячого оздоровчого табору «Сонечко».
Діти дізналися багато цікавого на інформ-хвилинці «Хай щастю дитини не буде кінця» про історію походження свята, про міжнародну організацію ООН, яка прийняла важливий документ під назвою "Конвенція про права дитини", прослухали перелік своїх прав. Учні були залучені до участі у казковій вікторині «Зустріч з казкою»; вікторинах на ерудицію та розгадуванні загадок «Знавці казок», "Знавець загадок". Надалі бібліотекарі підготували дітям майстер-клас з малюнку «Світ барвистий, веселковий.». Також учні переглянули пізнавально-розважальну слайд-презентацію «У мандри запрошують книги».
Діти активно та з цікавістю приймали участь у іграх «Розіграш призу» та “Почепи яблука”.
По закінченню святкової мозаїки, бібліотекарі привітали дітей із початком літніх канікул, побажали весело та цікаво провести їх, гарно відпочити та оздоровитись, а головне, щоб протягом літа діти не забували приходити до бібліотеки, адже там на них чекають їхні друзі – книги.

Бібліотекар абонементу Галина Юрченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool