Кіровоград: сварка переросла у бійку

Березень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

35-річний місцевий житель під час сварки з родичем завдав йому тяжких травм. З’ясування стосунків завершилося для одного чоловіка госпіталізацією до лікарні, іншому - загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про доставлення 38-річного місцевого жителя. Медики діагностували у потерпілого тяжкі тілесні ушкодження голови та закриту травму грудної клітини.
Попередньо встановлено, що пізно ввечері між підозрюваним та його родичем виникла сварка, яка переросла у бійку. Під час сутички потерпілий отримав декілька ударів обухом сокири по голові.
Від тяжких травм чоловікові стало зле і його госпіталізували до лікарні.
Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного. 35-річний житель обласного центру раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство.
- За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool