Кіровоград: суд відхилив скаргу колишнього керівника КП «Теплоенергетик»

Березень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Вищий спеціалізований суд України, погодився із позицією прокуратури і відмовив колишньому керівникові КП «Теплоенергетик» у задоволенні касаційної скарги на вирок апеляційного суду Кіровоградської області щодо його ув’язнення строком на 8 років з конфіскацією майна.

Державне обвинувачення у касаційній інстанції підтримував прокурор Генеральної прокуратури України, який наполягав на призначенні вказаної міри покарання.
Суд переглянув рішення апеляційної інстанції та в частині призначеного покарання залишив вирок без змін.
Нагадаємо, у вересні 2012 року прокуратура викрила зловживання директора, який безпідставно перераховував грошові кошти на рахунок приватного підприємства, що по суті належало йому. У результаті таких дій, інтересам територіальної громади було завдано збитків на суму понад 4 млн грн.
Вироком Кіровського районного суду його було визнано винним у заволодінні чужим майном, службовому підробленні та відмиванні доходів, одержаних злочинним шляхом та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Апеляційним судом Кіровоградської області вирок суду першої інстанції залишено в силі.
Окрім того, з засудженого, на користь КП «Теплоенергетик», було стягнуто понад 4 млн грн заподіяної шкоди.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool