Кіровоград: студії «Писанка» присвоєно звання Народного колективу

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

В когорті Народних колективів Кіровоградського обласного ЦДЮТ прибуло.

Ще наприкінці 2013 року до адміністрації надійшов документ про присвоєння студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Писанка” звання Народного колективу. Ну, а на святі Василя і Маланки, в рамках проекту з вивчення та відтворення народних свят “Сонцеворот”, започаткований керівниками студії “Писанка” Cвітлани та Тетяни Стороженко, і відбулося нагородження. Хочеться нагадати - студія образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Писанка» заснована у 1999 році. У студії навчаються 115 вихованців віком від 5 до 17 років. Вихованці студії «Писанка» ще змалечку починають оволодівати тонкощами образотворчого мистецтва, ліплення народної іграшки та композицій з солоного тіста, декоративного розпису, писанкарства; знайомляться з історією, культурою, звичаями українського народу, творами видатних митців образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва України і зарубіжжя. Це сприяє формуванню в учнів почуття прекрасного, національної свідомості, любові до рідного краю, його народу та історії.Колектив студії нагороджено багатьма дипломами, грамотами,медалями. Постійний учасник міжнародних, всеукраїнських, обласних й міських виставок, конкурсів та фестивалів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва. Колектив відомий не лише на теренах рідної Кіровоградщини та всієї України, тож абсолютно заслужено ставший Народним! Вітаємо керівників Світлану та Тетяну Стороженко присвоєнням студії «Писанка» звання Народного колективу та бажаємо гарних та талановитих вихованців, наснаги та вічного натхнення!
С.Коропалова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool