Кіровоград: старт «Вересневих самоцвітів»

Вересень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

25 вересня Кіровоградський академічний обласний театр ляльок зустрів перших учасників ХLIII Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

Колектив театру понад десять років теж є постійним учасником мистецького дійства. Окрім щорічного виступу у музеї-заповіднику «Хутір Надія», театр на своїй сцені в рамках Свята вже втретє проводить міні-фестиваль театрів ляльок. Дружніми оплесками юні глядачі зустрічали сьогодні виставу за п’єсою Ярослава Грушецького «Лисичка, Котик і Півник» у виконанні артистів Черкаського академічного театру ляльок. Масу позитивних емоцій, викликаних неординарним сценічним рішенням, сучасним веселим музичним супроводом, яскравими ляльками і талановитою грою акторів, надовго збережуть у пам’яті юні глядачі.
Впродовж святкових днів свої творчі роботи представлять кіровоградцям лялькарі з Херсона, Запоріжжя, Кривого Рогу та Чернігова. На згадку про Свято, окрім дипломів і друкованої продукції, митці отримають у дарунок спеціальні сувеніри, виготовлені майстрами Кіровоградського академічного обласного театру ляльок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool