Кіровоград: Станіслав Березкін звертається до мешканців області

Травень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1859 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

Я звертаюся до вас одночасно і як народний депутат України, і як підприємець, але у першу чергу - як кіровоградець.
Дізнавшись про звернення депутата Горбунова, я вирішив взяти безпосередню участь в його обговоренні і теж звернутися до вас. Я повністю підтримую звернення Олександра Горбунова. Зазначу, що я неодноразово точково допомагав Збройним силам, які захищають кордони України. Але Кіровоград в будь-який момент може опинитися в небезпеці.
Кілька днів тому я радився з представниками підприємств.
Наше спільне рішення наступне: ми хочемо надати допомогу міліції, СБУ та армії у підтримці порядку, а у випадку небезпеки – і в захисті міста.
Я запропонував працівникам Групи Креатив створити на базі трудових колективів робітничі і санітарні дружини. У цьому немає нічого новою: це старі, випробувані практикою форми самоорганізації громадян.
Я знаю, що працівники підприємств та члени їхніх родин підтримають цю пропозицію.
Створення робітничих дружин правопорядку, загонів громадянської оборони і санітарних дружин на базі підприємств – це найнадійніша централізована система самозахисту населення.
Усвідомлюючи небезпеку, яка нависла над Україною і над нашим Кіровоградом, я готовий фінансувати необхідні матеріальні засоби для робочих дружин: обмундирування, засоби захисту, транспорт, а при обов'язковій підтримці і під контролем МВС – навіть озброєння.
Вже зараз прошу міліцію взяти на себе контроль за видачею зброї – якщо наступить критичний момент.
Звертаюся до представників МВС області, СБУ та Збройних Сил: робітничим дружинам потрібне навчання. Прошу підтримати їх і навчити володіти зброєю та необхідними навичками самооборони. У вихідні дні члени робітничих дружин можуть присвятити 2-3 години такому навчанню. Я готовий взяти на себе матеріальний бік питання.
Я вважаю, що МВС вже найближчим часом мас залучити робітничі дружини до спільного патрулювання міста в нічний час.
Звертаюся до усіх підприємців міста із закликом приєднатися до моєї ініціативи: навіть кілька бронежилетів, радіостанцій і укомплектованих санітарних сумок можуть стати вашим важливим внеском у захист Кіровограда та його жителів.
Ще одне важливе питання. Нині у Кіровограді фактично не існує єдиного штабу оборони міста. Такий штаб потрібно створити вже сьогодні. Він має бути військового зразка. Керівництво штабу – діючі офіцери силових структур. Працівники штабу мають працювати на постійній основі. Для цього у нас в місті є достатня кількість досвідчених офіцерів Збройних сил, міліції і СБУ. Саме єдиний штаб захисту міста має здійснювати координацію усіх сил та засобів оборони.
Ми не маємо права допустити провокацій внутрішнього ворога, як у Слов'янську чи Краматорську. Так само над Україною нависла зовнішня загроза. Російські війська стоять біля східних та південних кордонів країни. Ми маємо захистити свій Кіровоград, і я готовий взяти на себе частину відповідальності за це.

Народний депутат України Станіслав Березкін
14.05.2014 р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool