Кіровоград стане міжнародним центром ділової активності

Вересень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

На три дні обласний центр збере представників великих машинобудівних компаній, топ-менеджерів іноземних і вітчизняних агрокорпорацій, а також експертів у сфері АПК міжнародного рівня.

Налагодити нові ділові контакти, вивчити успішний передовий досвід зможуть учасники та відвідувачі Національної агропромислової виставки з польовою демонстрацією техніки "Агроекспо-2015" з 1 по 3 жовтня, в рамках якої відбудеться широка ділова програма.

"Будуть працювати дискусійні майданчики і "круглі столи", проводитися важливі переговори, укладатися міжнародні договори та контракти, експертами аналізуватися найгостріші проблеми. Для Кіровограда це шанс. Адже така ділова активність сприяє розвитку соціальної, інженерної, транспортної інфраструктури міста, а також сфери туризму", ‒ говорить один з організаторів виставки ‒ гендиректор асоціації "Украгромаш" Юрій Демець.

Кіровоград: рейд у районі Лісопаркової

Діловий форум на "Агроекспо" можна умовно розділити на дві частини. Глобальні питання економіки, бізнесу, інвестицій та агропромислового комплексу зокрема розглядатимуться на панельних дискусіях, які будуть проводиться Міністерством аграрної політики і продовольства України, а також Федерацією роботодавців, організації, що об'єднує українських роботодавців. У цьому ж форматі пройдуть обговорення вузькоспеціалізованих питань вітчизняного АПК, організовані німецькою компанією "A3 Tech", вітчизняними "Сварог Вест Груп" та "Агроресурс". Крім цього, проходитимуть і профільні семінари за участю експертів міжнародного рівня.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "Агроекспо-2015" пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді. Детальніше з розкладом ділової програми можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool