Кіровоград: стан розгляду звернень громадян

Березень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Своєчасний та кваліфікований розгляд звернень громадян є одним із пріоритетних напрямів для територіальних органів Міністерства доходів і зборів України, що забезпечує зворотній зв’язок із громадськістю.

Працівники Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області приділяють особливу увагу дотриманню виконання вимог законодавства щодо звернень, які надходять від громадян, їх першочерговому та якісному розгляду.
За січень - лютий 2014 року на розгляд до Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області надійшло 5 письмових звернень громадян, з них: заяв - 5 (100,0 відс.), розглянуто – 3 звернення, 2 - знаходяться на розгляді (термін розгляду не настав). За відповідний період 2013 року надійшло 9 звернень.
Тематика порушених громадянами питань – оподаткування доходів фізичних осіб від здавання житла в оренду, повідомлення про здійснення підприємницької діяльності без дозвільних документів.
Для забезпечення кваліфікованого та своєчасного розгляду звернень громадян, а також оперативного вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявників посадовими особами Кіровоградської ОДПІ відповідно до затвердженого графіка проводиться особистий прийом громадян. Протягом січня - лютого 2014 року посадовими особами Кіровоградської ОДПІ на особистому прийомі було прийнято 9 громадян.
Нагадуємо, що попередній запис на особистий прийом до посадових осіб Кіровоградської ОДПІ проводиться відділом обслуговування платників податків щодня (крім вихідних) за телефоном 30-41-03 та в Центрі обслуговування платників, «вікно» № 14 (м. Кіровоград, вул. Глінки, 2). Запис громадян закінчується за 5 днів до календарної дати прийому відповідальною посадовою особою згідно з графіком прийому громадян. Графік особистого прийому громадян посадовими особами Кіровоградської ОДПІ розміщено в Центрі обслуговування платників Кіровоградської ОДПІ та на суб-сайті ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool