Кіровоград: «Спортивне свято» у дитячому будинку

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 травня, в комунальному закладі «Дитячий будинок «Барвінок» - дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 1 Кіровоградської міської ради» відбулося «Спортивне свято», присвячене Дню захисту дітей.

Свято для дітлахів організували спеціалісти відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та дирекцією дитячого будинку.
У змаганнях із футболу, волейболу, баскетболу, шахів, шашок, дартсу, дуйболу, хокею на столі, стрибків на скакалці взяли участь 50 вихованців навчального закладу. А наймолодші мешканці дитячого будинку продемонстрували гостям свята показові виступи з аеробіки та спортивної гімнастики.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool