Кіровоград: спецоперація «Нічне місто»

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

В результаті проведених заходів, за фактами розповсюдження порнографії відкрито 4 кримінальних провадження. Складено та подано на розгляд адмінкомісій протоколи відносно 23 осіб, які надавали інтимні послуги за гроші.

У переважній більшості випадків підозрювані особи використовували для розповсюдження заборонених аудіовізуальних творів соціальні мережі або ж розміщували приватні оголошення в мережі Інтернет. Доступ до них міг отримати будь-хто з бажаючих, у тому числі й неповнолітні. За ці дії власникам «полунички» доведеться нести відповідальність, передбачену чинним законодавством – розповідає начальник сектору по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Кіровоградській області Олександр Цуркан, – 23 особам після розгляду матеріалів адмінкомісіями доведеться сплатити штраф за заняття проституцією. Трьох осіб, які вже раніше притягувалися до відповідальності за ті самі дії, внесено до спеціальних обліків.
Робота у даних напрямках триває.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool