Кіровоград: соціальну картку можна буде отримати за місцем проживання

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 2239 | Коментарі: 0

За три дні від старту проекту “Соціальна картка”, ініційованого міським головою Андрієм Райковичем, його учасниками стали близько 4 тисяч кіровоградців

Соціальні картки отримали пенсіонери, інші категорії малозабезпечених мешканців міста, чий дохід не перевищує 1600 гривень на місяць.
Видача соціальних карток здійснюється у приміщенні Кіровоградської міської ради і буде продовжена до поного забезпечення ними всіх, хто має право скористатися такою пільгою. Крім того, із завтрішнього дня географія пунктів видачі соціальних карток розширюється. Як повідомив координатор проекту Андрій Лейбенко, мешканці міста зможуть отримати їх за місцем проживання у відділеннях ЖЕО.

Скористатися карткою, яка гарантує 10% знижку на певні групи товарів можна буде уже в п’ятницю, 25 грудня, коли почнуть працювати соціальні відділи у двох магазинах торгової марки “Ятрань”, розміщених на вулицях Пацаєва і 50 років Жовтня, та у мережі магазинів “Копілка”.

У подальшому, відзначив Андрій Лейбенко, за соціальними картками обслуговуватимуть усі торгівельні точки мережі “Ятрань”. У всіх таких магазинах буде розміщена спеціальна позначка “Тут діє Соціальна картка”.
Програмою “Соціальна картка” встановлені норми відпуску товарів на місяць. Із 10% знижкою можна буде придбати борошно (2 кг.), макаронні вироби не менше 6 найменувань (3 кг.), крупи не менше 6 найменувань (3 кг.), олія (2 л.), цукор (2 кг.), масло вершкове (2 пачки), молоко (3 л.), м’ясний фарш (1 кг.), ковбасні вироби 1 сорту не менше 10 найменувань (2 кг.), хліб (31 бух.).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool