Кіровоград: сьогодні підвели підсумки діяльності системи запобігання надзвичайним ситуаціям

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

12 лютого у Кіровоградській міській раді відбулася розширена апаратна нарада з підведення підсумків діяльності міської ланки обласної підсистеми єдиної державної системи запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру за 2012 рік та визначення завдань на 2013 рік

в роботі якої взяли участь начальники спеціалізованих служб цивільного захисту міста, керівники виконавчих органів Кіровоградської міської ради, керівники підприємств, установ і закладів міста та їх начальники штабів, начальницький склад Кіровоградського міського відділу Держтехногенбезпеки в області, відділу цивільного захисту в м. Кіровограді та Кіровоградському районі, 1 ДПРЗ ТУМНС України в Кіровоградській, керівний склад військових частин гарнізону.
Головуючий на нараді перший заступник міського голови – голова міської комісії ТЕБ та НС Василь Дзядух зазначив, що надійний захист населення і територій від надзвичайних ситуацій – це головний якісний показник у роботі міської влади. І найважливішим чинником у досягненні успіху є професіоналізм керівників виконавчих органів Кіровоградської міської ради та спеціалізованих служб цивільного захисту міста.
За підсумками наради було визначено пріоритетні напрямки діяльності управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та всієї міської ланки на 2013 рік.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool