Кіровоград: сьогодні - Міжнародний день інвалідів

Грудень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день інвалідів.

На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.
Усунення бар'єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики України.
Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’ язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них гідних умов життя - надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в основних сферах життя суспільства.
Результатом спільної роботи влади, бізнесу та громадських організацій інвалідів має стати поступове впровадження європейських стандартів життя для цієї категорії громадян, їх інтеграція у сучасне суспільство.
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги. Тож хочеться побажати Вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

Директор КОВ Фонду соціального захисту інвалідів Р. Фросіняк
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool