Кіровоград: смітник по вулиці Попова ліквідується

Травень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Міська влада повністю виконує свою частину домовленостей із мешканцями вулиці Попова.

Робітники комунальних служб завершують ліквідацію сміттєзвалища на місці незавершеного будівництва за адресою Попова 16/17. Активно задіяна при цьому і техніка комунальних підприємств. Перевірити хід робіт завітав до мікрорайону секретар міської ради Іван Марковський. - Ще один день і від сміттєзвалища не залишиться і сліду, - переконався Іван Марковський. – Наступним нашим завданням буде вирішення питання убезпечити будівельний майданчик, а по суті котлован із фундаментом від доступу туди людей, у першу чергу дітей. Ми працюємо над цим. Повторюсь, що ускладнює ситуацію те, що будівництво не комунальне і земля під будівництво теж належить Міністерству оборони України. Але ми розуміємо ситуацію, розуміємо, що мова йде про здоров’я і життя наших мешканців, тож шукаємо шляхи.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool