Кіровоград: сміхотерапія у мікрорайоні «Шкільний»

Квітень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1668 | Коментарі: 0

Достовірно невідомо як і в якій країні з’явився День сміху. Але сьогодні це вже не так важливо, оскільки 1 квітня вважається загальновизнаним святом гумору та веселощів. У цей день усі веселяться, жартують, влаштовують розіграші.

З метою подарувати позитивні емоції, гарний настрій та можливість просто відпочити, колектив бібліотеки-філії №8 провів книжкову сміхотерапію «Усмішка, як подарунок» з дітьми та юнацтвом мікрорайону «Шкільний».
Згадали великих майстрів дотепного слова О.Вишню, С. Олійника, П.Глазового, Є. Дударя, гумор та сатира яких досягла усіх куточків України, перегорнули сторінки романа Ільфа і Петрова «Дванадцять стільців».
Програма свята була насиченою та цікавою: різноманітні конкурси, жартівливі ігри, вікторини, веселий серпантин гумористичних історій та анекдотів. Додали посмішок та сміху комедійні відеоролики.

Галина Юрченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool