Кіровоград: слухачі «Вищої народної школи» відвідали пожежно-технічну виставку Управління ДСНС

Грудень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Для розширення світогляду та знань про навколишній світ не існує вікових обмежень. Саме таким принципом керуються учасники громадської організації «Вища народна школа», які у рамках занять відвідали пожежно-технічну виставку-музей Управління ДСНС.

Більшість слухачів «Вищої народної школи» за плечима мають неабиякий життєвий досвід, проте це не заважає збиратися на лекціях з психології, краєзнавства та інших дисциплін, проводити творчі зустрічі та займатися саморозвитком.
У народній школі існує група краєзнавства, саме її слухачі дізналися про діяльність пожежно-технічної виставки та одразу знайшли час для екскурсії. Тут вони поглибили свої знання про історію пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, перші згадки про пожежні обози та найбільші пожежі, що переживав Єлисаветград у позаминулому столітті. У залі техніки та служби гості музею детальніше дізналися про технічне оснащення служби порятунку, бойове озброєння рятувальників та шлях вдосконалення пожежних автомобілів. Екскурсовод Оксана Мачак ознайомила присутніх з залом профілактики, де знаходяться зразки вражених вогнем побутових приладів, діорами, які демонструють джерела загоряння в квартирі.
Слухачі народної школи були приємно вражені експозицією та корисною інформацією, отриманою під час відвідування. Більшість гостей запевнили, що обов’язково навідаються у гості до рятувальників ще раз, але вже разом з онуками та правнуками.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool