Кіровоград: «Слово про художника» Броніслава Куманського

Вересень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

12 вересня 2013 року о 14.00 в рамках роботи «Літературної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться презентація книги мистецтвознавця, заслуженого журналіста України Броніслава Петровича Куманського «Десята муза Кіровоградщини».

Під час презентації автор на основі своїх публікацій розповість про становлення Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України, про митців, які творили і творять надалі художній образ Кіровоградщини, про зустрічі з ними, їхню громадянську позицію, естетичні уподобання тощо.

Довідково: Куманський Броніслав Петрович народився 1937 року в смт Олександрівці Кіровоградської області. Закінчив Ленінградський ордена Трудового Червоного Прапора інститут живопису, скульптури і архітектури імені І.Рєпіна (нині Санкт-Петербурзький державний академічний інститут живопису, скульптури і архітектури імені І.Рєпіна), факультет теорії й історії мистецтв. Мистецтвознавець. Заслужений журналіст України. Лауреат обласної премії в галузі образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені О.Осмьоркіна.

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60

Телефони для довідок: (0522) 24-56-81, 24-98-37

Вхід вільний


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool