Кіровоград: сім’ї загиблих в республіці Афганістан отримають допомогу

Січень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

У зв’язку з відзначенням 15 лютого 2013 року Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав і 24-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

Та враховуючи подання Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив надати грошову допомогу 8 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан (по 1000 грн. кожній) на загальну суму 8000 грн. (вісім тисяч гривень) та 7 учасникам бойових дій в Республіці Афганістан (по 500 грн. кожному) на загальну суму 3500 грн.
Виконком доручив відділу бухгалтерського обліку Кіровоградської міської ради виплатити грошову допомогу на загальну суму 11500 грн. за рахунок коштів, передбачених для допомоги до свят ветеранам війни, а відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради забезпечити вручення грошової допомоги.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool