Кіровоград: сильні морози вимагають активнішої допомоги безхатченкам

Січень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

З початку року до тимчасових пунктів обігріву у Кіровограді звернулися шість осіб. Про це сьогодні, 25 січня, під час апаратної наради у міській раді повідомив директор Центру обліку та тимчасової реєстрації бездомних осіб Олександр Желєзняк.

За його словами, під час рейдів одного бездомного направили на лікування в лікарню, чотирьох оформляють на тимчасове проживання в центр, одному безхатченку виготовляють паспорт громадянина України.
Натомість у міського голови Кіровограда звіт керівника центру викликав низку запитань.
- Цифри, що Ви назвали надто сумнівні - заявив Андрій Райкович. – Вони можуть свідчити про дуже низьку ефективність Вашої роботи. Ви прийняли лише п’ять людей. До мене в приймальню щотижня за допомогою звертається більше безхатченків, ніж до вашого центру. Низька температура, складні погодні умови вимагають від вашої служби активнішої роботи і відповідального ставлення до своїх обов’язків.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool