Кіровоград: швидка програма кредитування авто

Липень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області зростає популярність кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку, яка дозволяє його клієнтам користуватися новим автомобілем відразу ж після підписання договору з банком.

Відтепер весь процес придбання авто - від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2-х годин. Всі автомобілі, які продаються через "Авторозстрочку" ПриватБанку, вже пройшли реєстрацію в ДАІ, причому адміністративні та фінансові витрати, пов'язані з реєстрацією машини, банк бере на себе.

"Сподобалось авто, отримуй кредит - і щасливої дороги. Така пропозиція ПриватБанку дає не тільки шалену економію часу, але й збереже нервову систему від стресів під час ходіннях між банками, автосалонами та державними органами реєстрації, - зазначає керівник бізнесу Споживче кредитування Кіровоградської філії Приватбанку Сергій Лещук. - Крім того, вас приємно здивує заощадження кількох тисяч гривень на оформленні та дасть можливість придбати що-небудь корисне для нової автівки - комплект зимової гуми, наприклад".

"Авторозстрочка" також дозволяє заощадити час на пошук моделі нового автомобіля і програми кредитування. Покупцеві не потрібно ходити по автосалонах і банківських відділеннях - вибрати своє авто можна прямо на майданчиках банку.

Сьогодні жителям Кіровоградщини доступні такі популярні марки, як Toyota, Renault, Mitsubishi, Daewoo та інші.

Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів - купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років.

При цьому, клієнти програми економлять до 6% від суми покупки на реєстрації автомобіля - всі витрати на оформлення документів та реєстрацію машини банк бере на себе. Також ПриватБанк безкоштовно встановлює на всі автомобілі систему GPS-моніторингу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool