Кіровоград: щоб розваги були безпечними

Лютий 08, 2013 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Останнім часом стан протипожежного захисту такого виду розважальних закладів як нічні клуби, кінотеатри та інші подібні установи з масовим перебуванням людей є предметом пильної уваги.

Приводом стала масштабна за своїми наслідками пожежа: 27 січня у бразильському місті Санта-Марія горів нічний клуб. Жахлива трагедія забрала 245 людських життів.
Цими днями з метою запобігання виникненню подібних надзвичайних ситуацій Територіальним управлінням МНС та Управлінням Держтехногенбезпеки в області проведено рейд по нічних клубах, кінотеатрах та розважальних комплексах обласного центру. Як свідчить статистика, найбільш поширеними причинами пожеж саме в таких закладах стають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромережі та необережне поводження з вогнем. Під час перевірки особлива увага зверталась на стан електрогосподарства, шляхів евакуації, наявності та працездатності зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, інженерних систем протипожежного захисту. З керівниками та обслуговуючим персоналом розважальних закладів проведено інструктажі про дотримання правил пожежної безпеки. За результатами рейдової перевірки керівництво розважальних закладів проінформовано про необхідність усунення порушень у сфері пожежної безпеки, запропонованих у приписах представників Управління. Тож будемо сподіватися, що трагедії, пов’язані з вогнем, оминуть Кіровоградщину. А для цього фахівці служби цивільного захисту і надалі будуть пильно стежити за протипожежним станом об’єктів з масовими перебуванням людей.

Територіальне управління МНС
та Управління Держтехногенбезпеки в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool