Кіровоград: що за казка - венеціанська маска?

Березень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1333 | Коментарі: 0

1 квітня 2014 року о 15.00 у відділі мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка відбудеться зустріч з молодою талановитою художницею-дизайнером Ольгою Цюпкою.

Ольга – особлива художниця, адже може створити справжній карнавал, адже її хобі – створення венеціанських масок. Оля закінчила мистецький факультет Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка і саме там розпочалось її велике захоплення.
Венеціанські маски – вид мистецтва нетиповий та нетрадиційний для нашого міста. Але, незважаючи на це, він привертає увагу та захоплює кіровоградців. Процес створення кожної маски – кропіткий, оскільки потребує творчої фантазії та займає багато часу.
На заході художниця буде презентувати власні роботи, поділиться секретами виготовлення масок та проведе майстер-клас з оздоблення венеціанської маски для учасників заходу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool