Кіровоград: що треба обов`язково зробити волонтерам антитерористичної операції

Грудень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ інформує, що 5 грудня набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 30.10.2014 року № 1089 «Про затвердження порядку формування та ведення реєстру волонтерів антитерористичної операції», згідно якого на органи фіскальної служби покладено обов’язки щодо формування та ведення

 Реєстру волонтерів та його щодекадного оприлюднення на офіційному веб-порталі ДФС.
Для включення до Реєстру фізична особа - благодійник подає до органу ДФС Заяву про включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції за формою № 1-РВ з позначкою «Включення до реєстру». Разом із заявою подається:
– оригінал та копія документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків або сторінки паспорта, до якої внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру, або сторінки паспорта, до якої внесена відмітка про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;
– довідки (довідка) про відкриття/закриття рахунка фізичною особою за формою № 4-РВ (додаток 4), що призначений для здійснення благодійної діяльності.
У заяві мають бути зазначені категорії фізичних осіб, на користь яких надається благодійна допомога, та дата початку здійснення діяльності як волонтера АТО. Процедура включення здійснюється протягом одного робочого дня.
У той же час, дата початку здійснення діяльності як волонтера АТО не може бути раніше 21.11.2013 року та раніше дати відкриття рахунків, призначених для здійснення благодійної діяльності.
Датою включення фізособи-благодійника до Реєстру є дата внесення відповідного запису до цього Реєстру. Відповідь про результати розгляду заяви заявник може отримати протягом одного робочого дня, що настає за днем отримання органом ДФС заяви.
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool