Кіровоград: шляхи виходу регіону з системної кризи (фото)

Березень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

13 березня у приміщенні КІРУЕ відбувся круглий стіл «Шляхи виходу регіону з системної кризи».

Захід організований за ініціативою лідерів громадських організацій, членів обласної та міської Громадських рад, і був продовженням діалогу з представниками різних громадських сил, розпочатого на круглому столі 27 лютого. У роботі круглого столу взяли участь представники громадських організацій в тому числі громади Майдану, профспілок, органів самоврядування, засобів масової інформації, вчені та фахівці-експерти з різних питань життєдіяльності суспільства.
Запропонована у доповіді Сергія Жаданова модель самоврядування зацікавила присутніх і визвала жваве обговорення. Наведені моделі розвитку подій та аргументи на користь моделі громадянського суспільства наглядно продемонстрували необхідність створення громадянських центрів як третьої сили суспільства у противагу органам влади та органам місцевого самоврядування. Присутні висловлювались про необхідність перезавантаження всієї суспільної системи.
Було місце і емоціям та звинуваченням, персональній критиці присутнього на круглому столі міського голови О.Саінсуса. Секретар міської ради І.Марковський, також присутній на заході, у дебати не втручався.
Широке коло поставлених питань підняло чималу хвилю різнопланових пропозицій та ініціатив. Тому було прийняте рішення зібратись окремо за питаннями політики, економіки та соціальних потреб населення, на які крім зацікавлених організацій та осіб будуть запрошуватись експерти та антикризові фахівці. Пролунала пропозиція створення при обласній раді інституту громадських експертів.
Антикризовий круглий стіл увійшов у фазу постійно діючого. Діалог продовжується.

http://www.fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/kirovograd-ogoloshuyut-vidkritiy-konkurs-tvoriv-ese.html
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool