Кіровоград: «Шерифи» - народні міліціонери

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Забезпечення правопорядку на дільниці обслуговування, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, попередження та розкриття адміністративних і кримінальних правопорушень – основні завдання, які у повсякденній роботі виконують дільничні інспектори міліції.

«Шерифи» – дійсно народні міліціонери, адже знаходяться найближче до людей. Вони і помічники для самотніх пенсіонерів, і захисники для жінок та дітей. Кожен із них повинен добре володіти оперативною обстановкою на довіреній йому території, знати проблеми мешканців району, аби попередити будь-яке правопорушення.
Люди цієї відповідальної професії готові у будь-яку хвилину прийти на допомогу та надати кваліфіковану пораду. А найкращою нагородою для дільничного є вдячність громадян за його роботу.
Зі словами подяки за сумлінну працю, людяність та готовність допомогти у скрутній ситуації звернулася до свого дільничного інспектора міліції Сергія Набока голова квартального комітету Ніна Панченко.
– Як тільки щось не в порядку, дільничні приїжджають за першим моїм дзвінком, працюють дуже добре й завжди цікавляться справами на дільниці, – говорить Ніна Леонідівна.
Напередодні професійного свята жінка побажала усім дільничним інспекторам міліції обласного центру міцного здоров’я, щастя, довіри та поваги від людей, високих здобутків у нелегкій, але такій потрібній роботі.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool